/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Silvia Radu a găsit ac de cojocul gheretelor. Dacă nu vor fi evacuate, vor fi vândute la Metalferos

12 martie 2018, ora 15:05

 „Voi aveți bani în buget, cu ei veți plăti reclamațiile. Restul gheretelor le dați la Metalferos și aduceți încasări la bugetul municipal”, a cerut primarul interimar, Silvia Radu.

Pretorii de sector au menționat în cadrul ședinței operative a Primăriei că, de la începutul anului, au fost evacuate peste 30 de gherete, tonete sau pavilioane.

În sectorul Ciocana urmează a fi demontate și evacuate încă peste 30 de gherete. În sectorul Râșcani – au fost identificate șase tonete abandonate.  La Botanica, în ultimele două săptămâni, au fost evacuate trei obiecte de comerț nefuncționale. Conform estimărilor, în Chișinău există 100 de gherete care urmează a fi evacuate pe parcursul acestui an.

În sectorul Centru au fost demontate și evacuate în acest an șapte gherete nefuncționale. Totodată, pentru alte șapte, recent depistate în inactivitate, agenților economici vizați le-au fost înmânate prescripții pentru evacuare. 11 gherete și 10 puncte mobile de comerț au fost evacuate de la începutul anului în sectorul Buiucani. Pentru alte 20 de cazuri nou depistate au fost date preîntâmpinări de evacuare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram