/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Clubul de fotbal „Dacia” NU VA PARTICIPA la ediția 2018 a Diviziei Naționale

13 martie 2018, ora 17:13

Menționăm că, pe 25 ianuarie, a fost anunțat că noul antrenor al echipei este Igor Dobrovolski.

Anterior, în toamnă 2017, a fost anunțat că președintele Daciei Adlan Shishkhanov a părăsit clubul. Ulterior, acesta a devenit președintele clubului leton „Ventspils”.

FC Dacia Chișinău este un club de fotbal din Republica Moldova, care evoluează în Divizia Națională. Înființată în 1999, în Chișinău, echipa a intrat în Divizia Națională în anul 2002. A câștigat campionatul în sezonul 2010-2011, jucând ulterior în preliminarile Ligii Campionilor. Pe lângă asta, echipa a mai jucat în preliminariile UEFA Europa League de 5 ori, dar nu a ajuns niciodată în grupe. În prezent își dispută meciurile de acasă pe Stadionul Moldova din satul Speia, raionul Anenii Noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram