/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

Nu lăsați pastilele la îndemâna copiilor. Au fost înregistrate două cazuri de intoxicație cu medicamente

missing
15 martie 2018, ora 13:57

Intoxicațiile au fost accidentale, pastilele fiind plasate în loc accesibil pentru copii. Acestea erau destinate pentru a fi utilizate în cazul maladiilor cardiace. Copiii au primit îngrijirile medicale corespunzătoare la etapa de prespital și ulterior au fost transportați în unitățile de primire urgență ale spitalelor raionale. Intoxicațiile la copii s-au înregistrat în raioanele Drochia și Dondușeni.

În aceiași perioadă au fost înregistrate ale două cazuri de intoxicații cu medicamente la adulți. De asemenea, în ultimele 24h, echipele de asistență medicală urgentă au asistat două nașteri în condiții de prespital, în raioanele Nisporeni și Fălești, care au decurs fără complicații. Lăuzele și nou-născuții au fost transportați la maternitate pentru îngrijiri post-partum.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram