/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Și-a recunoscut vina. Bărbatul care și-a ucis soția și a aruncat-o la tomberon, riscă detenție pe viață

16 martie 2018, ora 18:51

Bărbatul a fost adus la judecătorie încătușat cu mînile la spate fiind însoțit de mai mulți polițiști.

„La momentul dat, adică la etapa actuală a urmăririi penale, în săvârșirea omorului intenționat a fostei soții, el conlucrează cu organul de urmărire penală activ”, a menționat procurorul Daniel Precup.

Potrivit avocatului, relația dintre cei doi era una tensionată de mai mult timp. După cei ei au plecat din Poliția de Frontieră, ambii au mers la muncă în Federația Rusă, iar la revenire în țară, au divorțat. De atunci, femeia mai apela după ajutor la fostul soț, asta deși era într-o relație cu un alt bărbat.

„În ultima perioadă, în ultimul an de zile, fosta soție, victima, venea uneori la el când avea probleme cu gazda, iar în acea seară a fost o discuție între victimă și presupusul bărbat. Era prezentă și vecina. Au consumat puțin alcool, victima s-a culcat, iar după ce a rămas el singur, a recurs la acest gest”, spune avocatul Banaru Vadim.

Înainte de a scăpa de cadavru, bărbatul l-a ținut câteva zile în casă.

„A fost în baie, după care el nu a anunțat pe nimeni. Era într-o panică, un șoc pe care nu l-a putut explica. Apoi a pus-o în geantă și consecințele le cunoaștem cu toții”, menționează avocatul.

Cei doi aveau împreună un copil de opt ani. Potrivit procurorului, acesta va rămâne să locuiască cu părinții femeii ucise. Cadavrul a fost descoperit marți dimineața de un măturător din sectorul Buiucani. Acesta a observat cadavrul într-o geantă aruncată la gunoi. Învinuitul a fost reținut pe 15 martie. Acum bărbatul riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram