/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cod Galben de ninsoare: În Chișinău au avut loc 12 accidente rutiere, iar o stradă a fost închisă

18 martie 2018, ora 15:52

Circulația rutieră pe strada Vadul lui Vodă din sectorul Ciocana va fi închisă din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Anunțul a fost făcut de primarul general interimar Silvia Radu, pe pagina sa de Facebook. „Am luat decizia să închidem strada Vadul lui Vodă. Mașinile și utilajele sunt în teren, continuăm munca. La 18:30 vom avea din nou comandament de iarnă pentru a face o evaluare a situației și pentru a decide măsurile care se impun pe timpul nopții.”

În jur de 350 de muncitori au intervenit manual la împrăștierea materialului antiderapant în stații și în curțile din Capitală. De asemenea, se acționează cu 21 de utilaje la împrăștierea materialului antiderapant și cu 12 unități de transport la curățarea străzilor.

Reamintim că, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis avertizare cod galben de schimbare bruscă a vremii. În perioada 17-22 martie, în legătură cu apropierea cicloanelor mediteraneene, se prevăd condiții meteo complicate. Vor cădea precipitații sub formă de ploaie, pe 18 martie, iar pe 19 martie, acestea se vor transforma în lapoviță și ninsori, până la 10-15 l/m2 în 12 ore. Izolat va viscoli, se vor forma depuneri de lapoviță pe firele electrice și pe crengi. Vântul nord-vestic se va intensifica până la 15-20 m/s. Temperaturile scad simțitor. Minimele vor varia între -8 și -13 grade Celsius, până pe 22 martie, iar maximele vor fi între 0 şi -5 grade Celsius.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram