/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

O ambulanța a rămas înzăpezită în drum spre pacient, iar două localități - fără electricitate

missing
18 martie 2018, ora 21:11

Pe parcursul ultimelor ore salvatorii și pompierii au efectuat 10 intervenții pentru tractarea și deblocarea mijloacelor de transport de pe trasee și drumurile raioanelor Rezina, Șoldănești, Ungheni, Dubăsari, Chișinău UTA Găgăuzia, Hâncești și Edineț.

În total au fost deblocate 12 unități de transport dintre care și o ambulanță care s-a pomenit împotmolită în drum spre pacient în raionul Edineț.

Pentru monitorizarea și efectuarea lucrărilor în teren sunt antrenați angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul Național de Patrulare.

În situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze serviciile de urgență la telefoanele 901, 902 și 903.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram