/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Salvatorii anunță că vor patrula în această noapte traseele din Nordul și Sudul Moldovei

missing
20 martie 2018, ora 20:57

Salvatorii vor avea la îndemână tehnică de tracțiune sporită și vor ajunge pe toate porțiunile de drum cu acces dificil. Scopul patrulării nocturne a pompierilor este de a preveni blocarea mijloacelor de transport.

Angajații IGSU vor ajunge pe drumurile locale din localitățile de nord și sud a țării unde ar putea găsi mașini derapate de pe traseu. Pe parcursul ultimelor zile salvatorii au avut zeci de intervenții pe drumurile din raioanele Căușeni, Nisporeni, Ungheni, Soroca, Bălți, mun. Chișinău dar și UTA Găgăuzia.

Acțiuni de patrulare a traseelor dificile au fost efectuate și în noaptea de 18 spre 19 martie când conducerea IGSU în frunte cu general – maior Mihail Harabagiu a monitorizat și patrulat traseele din Hâncești, Anenii Noi, Căușeni, Ștefan Vodă dar și drumul de acces spre vama Leușeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram