/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Arena Chișinău, proiect electoral? Candu explică de ce anunțul a fost făcut de la tribuna PD

missing
21 martie 2018, ora 16:35

„Primele discuții despre această arenă au fost cu conducerea partidului și din toate analizele mi-a revenit și mie, în calitate de vicepreședinte al partidului, să îmi asum analiza preliminară și să vin cu analiza fezabilității. Ideea poate s-a vehiculat, dar echipa partidului a fost cea care a analizat și a pregătit planul și absolut tot. Am transmis colegilor de la Guvern și suntem bucuroși să ne susțin”, a menționat Andrian Candu.

Menționăm că democrații au prezentat acum o săptămână proiectul unei arene moderne, care, din momentul inițierii construcției ar urma să fie gata într-un an. PDM susține că investitorul proiectului ar urma să fie selectat în urma unei licitații internaționale. Întrebat de ce democrații au venit abia acum, în an electoral, cu un asemenea proiect, Andrian Candu a invocat situația politică și economică din țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram