/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Gamrețchi revine la Primărie? Radu: „Nu va fi repus în funcție”

22 martie 2018, ora 19:59

Mâine o să ne expunem oficial pe marginea acestui subiect”, a menționat Vadim Brînzaniuc.

„Igor Gamrețchi nu va fi repus în funcție. Vom ataca în instanța superioară decizia Judecătoriei Chișinău”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că anterior, după ce judecătorii i-au permis lui Igor Gamrețki sa ocupe funcții publice, Silvia Radu, cea care a fost adusă la primărie de Nistor Grozavu, a spus că oamenii certați cu legea nu au ce căuta în astfel de funcții. Aceasta a menționat că s-a referit doar la Gamrețki.

Dnul Grozavu nu are sentință. Eu am vorbit de domnul Gamrețki care are sentință penală, și penalii nu vor veni la primărie. Atâta timp cât există prezumția nevinovăției, dumnealui nu este penal,” a declarat Sivia Radu, primar interimar al capitalei.

Fostul șef al Direcției transport a Primăriei Chișinău a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru trafic de influență. Funcționarul a fost cercetat în dosarul parcărilor cu plată, în care figurează și primarul suspendat Dorin Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram