/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Reacția companiei Moldcell la intenția proprietarilor turci de a vinde afacerea din Moldova

missing
23 martie 2018, ora 19:14

UPDATE 19:04 Reprezentanța Moldcell din Moldova a anunțat că, declarațiile Directorului General al companiei Turkcell despre faptul că compania Moldcell va fi vândută în 2018, înseamnă că Moldcell va avea alți proprietari. Însă, compania Moldcell continuă să presteze servicii de înaltă calitate, să investească în extinderea continuă a rețelei și cele mai noi tehnologii, precum și să pună la dispoziția clienților săi cele mai atractive și avantajoase oferte.

Vorbind la o conferință de presă la Istanbul, Terzioglu a declarat că firma va analiza opțiunile strategice pentru unele unități care nu sunt evaluate corect, adăugând că compania poate lua în considerare o ofertă publică pentru furnizorul său de servicii de internet Superonline.

Operatorul de telefonie mobilă Kcell din Kazahstan, precum și omologul său Moldcell, care operează în Moldova, aparțin operatorului de telecomunicații nordice Telia Company și societății mixte Fintur, controlate de Telia și Turkcell.

Telia și-a anunțat retragerea din Asia Centrală în 2015 pentru a se concentra pe principalele sale piețe din țările nordice și baltice.

Telia a ieșit din patru din cele șapte țări în așa-numita unitate eurasiatică: Nepal, Tadjikistan, Georgia și acum Azerbaidjan. Încă mai are operațiuni în Uzbekistan, Kazahstan și Moldova.

Turkcell nu intenționează să intre pe noi piețe în perioada următoare, a mai spus Terzioglu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram