/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Franţa: 15 moldoveni, condamnaţi la închisoare pentru furt de biciclete de lux

missing
24 martie 2018, ora 07:16

Între 2014 şi 2015, reţeaua de „profesionişti”, condusă din Republica Moldova, a jefuit magazine de biciclete de lux din regiunea pariziană, din nordul şi centrul Franţei, precum şi din Belgia, paguba totală fiind estimată la circa un milion de euro.

Modul de operare al hoţilor era întotdeauna acelaşi: identificarea ţintelor se făcea pe internet şi în magazine. Într-o anumită zi, hoţii, dotaţi cu scări sau cu grapine, se urcau pe acoperişurile magazinelor. Făceau apoi o gaură în plafon, cu polizorul, şi se strecurau în magazin de unde scoteau până la douăzeci de biciclete cu ajutorul unei frânghii.

Bicicletele erau apoi demontate şi împachetate, după care erau trimise în microbuze către Republica Moldova, pentru a fi vândute în Europa de Est.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram