/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Pavel Grudinin, candidat la prezidențialele din Rusia, și-a ras mustața după ce a pierdut un pariu

24 martie 2018, ora 16:29

Astfel, în urma alegerilor care au avut loc duminică, 18 martie, potrivit CEC-ului rusesc, Grudinin a obținut 11,77% din voturi.

Sâmbătă, 24 martie, politicianul a publicat un filmuleț în care s-a adresat susținătorilor săi și a recunoscut că trebuie să-și respecte promisiunea, deși crede că acesta a obținut un scor mai mare, iar alegerile nu au fost corecte.

Pavel Grudinin a candidat la alegerile prezidențiale din partea Partidului Comunist. Fost fermier, este directorul firmei de stat Lenin, cel mai mare cultivator de căpșuni din Rusia, iar în dosarul depus la comisia electorală figurează cu venituri de peste 2 milioane de euro în perioada 2011-2016. Fiind un candidat nou, fără a ieși în evidență și cu o campanie moderată care să placă majorității cetățenilor, acesta a obținut locul 2 în preferințele alegătorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram