/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Incident ca în filme în centrul Chișinăului. Un bărbat a distrus cu lopata mai multe mașini lângă sediul PL

missing
30 martie 2018, ora 16:52

Potrivit poliției, bărbatul a tamponat două automobile pe str. Bănulescu Bodoni și a mers mai departe de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Ulterior, bărbatul care se afla la volanul unui Opel s-a tamponat cu alte două mașini la intersecția străzilor Sciusev cu Nicolai Iorga. De această dată s-a oprit, a scos o lopată, și și-a izbit propria mașină, după care s-a apucat să lovească la stânga și la dreapta și în alte automobile.

Individul a manifestat un comportament agresiv fiind stopat de către angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă.

Nu se cunoaște încă motivul care i-ar fi provocat comportamentul agresiv. Bărbatul urmează să fie dus la expertiza medico-legală pentru a se determina dacă acesta era în stare de ebrietatea sau sub influența altor substanțe interzise.

Bărbatul urmează să fie documentat și pentru nerespectarea regulilor de circulație rutieră, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă amendă de până la 1.500 de lei și privarea dreptului de a conduce pe un termen de la doi la trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram