Și-a scos lopata și a stricat parbrizul și geamurile mai multor mașini parcate în fața sediului Partidului Liberal. Este isprava unui bărbat în vârstă de 50 de ani, care a fost filmat în timp ce izbește mai multe mașini în plină stradă.

Potrivit poliției, bărbatul a tamponat două automobile pe str. Bănulescu Bodoni și a mers mai departe de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Ulterior, bărbatul care se afla la volanul unui Opel s-a tamponat cu alte două mașini la intersecția străzilor Sciusev cu Nicolai Iorga. De această dată s-a oprit, a scos o lopată, și și-a izbit propria mașină, după care s-a apucat să lovească la stânga și la dreapta și în alte automobile.

Individul a manifestat un comportament agresiv fiind stopat de către angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă.

Nu se cunoaște încă motivul care i-ar fi provocat comportamentul agresiv. Bărbatul urmează să fie dus la expertiza medico-legală pentru a se determina dacă acesta era în stare de ebrietatea sau sub influența altor substanțe interzise.

Bărbatul urmează să fie documentat și pentru nerespectarea regulilor de circulație rutieră, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă amendă de până la 1.500 de lei și privarea dreptului de a conduce pe un termen de la doi la trei ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!