/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Profesor de educație fizică din Ungheni - dealer de droguri. Acesta, alături de alți 8 indivizi, este cercetat penal

missing
02 aprilie 2018, ora 18:12

Poliția a refuzat să ofere detalii despre identitatea profesorului reținut cu droguri, precizând doar că este vorba de un bărbat care predă educația fizică și sportul într-un liceu din raionul Ungheni. Acesta figurează într-o grupare, din care mai fac parte încă 8 persoane. Potrivit oamenilor legii, indivizii au între 20 și 32 de ani. Ei sunt suspectați că, printr-o schemă bine pusă la punct, produceau, prelucrau şi, apoi, comercializau diferite tipuri de droguri. Marijuana o vindeau la prețul de 150 de lei per gram, iar pentru un gram de amfetamină cereau 600 de lei. Substanța era adusă în țară, prin contrabandă și vândută, ulterior, consumatorilor de droguri.

„În rezultatul a 23 de percheziţii corporale, domicilii şi automobilele acestora au fost depistate şi confiscate aproximativ 250 gr de amfetamină, aproximativ 500 gr de marijuană, frunze de cânepă uscate. La fel, au fost depistate patru arme şi mai multe cartuşe, toate deţinute ilegal şi fără acte de proveniență”, a declarat Diana Sochircă, ofițer de presă INI.

Patru dintre suspecți au fost arestaţi pentru de 30 de zile, iar ceilalți cinci sunt cercetaţi în stare de libertate, printre aceștia este și profesorul din Ungheni. Solicitat de TV8, serviciul de presă al Ministerului Educației, Culturii, Științei și Cercetării a spus că vor conlucra cu oamenii legii pentru a elucida acest caz. Dacă li se va demonstra vinovăția, indivizii riscă până la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram