/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ StarNet a participat la marea curățenie din 31 martie! Echipa a făcut curat în două parcuri din Chișinău

missing
02 aprilie 2018, ora 19:50

„Echipa „StarNet” a venit cu mare bucurie aici să facă curat în Chișinău. De ce? Pentru că ne pasă de orașul nostru. Vrem să vedem un oraș verde, vrem să vedem un oraș cu ecologie,” a declarat Alexandru Machedon, președintele concernului „StarNet”.

Unii angajati „StarNet” au venit în parc împreună cu toată familia, ca să facă Chișinăul Verde.

„Noi vrem să facem un loc frumos și curat. Să avem o localitate frumoasă.”

„Pentru că ne pasă de tara în care trăim, orașul în care trăim și am venit să luptăm pentru un Chișinău mai curat.”

„Sâmbătă , duminică, în timpul liber, ieșim cu copiii să ne plimbăm și este foarte murdar și nu putem să vedem murdăria care ne înconjoară și de asta facem curat.”

„Vrem și noi un oraș mai curat, mai frumos pentru că ne este chiar rușine și este atât de simplu ca să poți pune într-o pungă și să iai acasă gunoiul.”

Președintele StarNet spune însă că în viitorul apropiat în parc vor fi implementate alte câteva proiecte pentru dezvoltarea orașului. „Unul din ele va fi o zonă Wi-Fi. Deci, vor fi vreo sase puncte de acces Wi-Fi, si vom contribui la dezvoltarea pistelor de biciclete aici în parc,” susține Alexandru Machedon.

Pentru StarNet, responsabilitatea socială reprezintă un element esențial al culturii corporative, iar grija fațăde mediul ambiant este un obiectiv fundamental, demonstrat prin participarea anuala a echipei StarNet la acțiuni de salubrizare și de înverzirea a zonelor din orașul Chișinău.

* Articol comercial

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram