Formația DoReDos, care va reprezenta Moldova la Eurovision 2018, va evolua în a doua semifinală a concursului internațional pe a șaptea poziție. Ordinea intrării pe scenă a fost decisă de producătorii de la Broadcasting-ul RTP și a fost făcută publică astăzi.

Alături de Moldova în cea de a doua semifinală care va avea loc pe 10 mai vor evolua și interpreții din România, Ucraina și Rusia. În total, vor evolua 18 țări.

Prima semifinală va avea loc pe 8 mai. Ţările din prima semifinală îşi vor prezenta show-urile în următoarea ordine: Azerbaidjan, Islanda, Albania, Belgia, Republica Cehă, Lituania, Israel, Belarus, Estonia, Bulgaria, Macedonia, Croaţia, Austria, Grecia, Finlanda, Armenia, Elveţia, Irlanda şi Cipru.


Ordinea de intrare a artiştilor în Marea Finală va fi stabilită de către producători, la începutul zilei de 11 mai. Marea Finală Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona pe 12 mai.

În acest an 42 de ţări vor concura la Lisabona pentru trofeul celui mai important concurs muzical din Europa. Republica Moldova va concura la Eurovision Song Contest 2018 în cea de-a doua semifinală.