/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Reacția administrației localului în care s-a aprins grăsimea din hotă. „Fiindcă locuim în Moldova s-a făcut o bârfă mare”

missing
04 aprilie 2018, ora 17:53

Serviciul de pompieri a fost alarmat în jurul orei 12:00, despre faptul că în interiorul unui local pe strada Cantemir din Chișinău a izbucnit un incendiu.

Prima informație a fost că acolo ar fi fost izbucnit un incendiu, iar la venirea echipei de pompieri, salvatorii au stabilit că nu era vorba de un incendiu. Era vorba doar de o situație, unde în bucătăria localului a ieșit fum în urma arderii grăsimii din hota acelei bucătării,” a declarat pentru TV8 Diana Țuțu, purtător de cuvânt IGSU

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cei din local au reușit să stingă focul cu forțele proprii.

Nimic deosebit nu s-a întâmplat, dar fiindcă locuim în Moldova s-a făcut o bârfă mare. Doar puțin s-a aprins hota. Totul a fost simplu, în două minute s-a făcut tot,” ne-a declarat Igor, administratorul localului.

Un caz similar a avut loc pe 31 martie într-un local de pe strada București. Și în acest caz s-a aprins grăsimea din hota de evacuare din bucătărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram