Inspector de patrulare fără diplomă. Un bărbat a fost surprins ieri seara într-o intersecție din sectorul Botanică cum dirija circulația. Asta după ce semaforul s-a defectat și s-au format ambuteiaje. Bărbatul a decis să nu mai aștepte poliția și a început să gestioneze singur traficul.

Momentul a fost surprins ieri seara la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă, unde semaforul nu funcționează de ieri, iar circulația în zonă practic a fost paralizată. Niște trecători au filmat cum bărbatul făcea regulă în trafic. Filmulețul a fost postat pe o rețea de socializare, iar internauții au avut doar cuvinte de lauda la adresa bărbatului. Din imagini se vede cum la un moment dat unul din șoferi se oprește și îi oferă necunoscutului o vestă reflectorizantă

Poliția capitalei aduce mulțumiri tânărului care în seara zilei de ieri s-a implicat la fluidizarea traficului rutier. Tânărul a fluidizat traficul pentru a nu admite comiterea accidentelor rutiere și formarea ambuteiajelor. Pentru ce poliția și aduce mulțumiri”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

În acest sens, Poliția Capitalei a chemat cetățenii ca, în astfel de cazuri, să dea dovadă de implicare civică, dar totodată să nu uite să informeze și poliția.