/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Un bărbat a fluidizat traficul în locul inspectorilor de patrulare. Ce spune poliția Capitalei

missing
04 aprilie 2018, ora 18:57

Momentul a fost surprins ieri seara la intersecția bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă, unde semaforul nu funcționează de ieri, iar circulația în zonă practic a fost paralizată. Niște trecători au filmat cum bărbatul făcea regulă în trafic. Filmulețul a fost postat pe o rețea de socializare, iar internauții au avut doar cuvinte de lauda la adresa bărbatului. Din imagini se vede cum la un moment dat unul din șoferi se oprește și îi oferă necunoscutului o vestă reflectorizantă

Poliția capitalei aduce mulțumiri tânărului care în seara zilei de ieri s-a implicat la fluidizarea traficului rutier. Tânărul a fluidizat traficul pentru a nu admite comiterea accidentelor rutiere și formarea ambuteiajelor. Pentru ce poliția și aduce mulțumiri”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

În acest sens, Poliția Capitalei a chemat cetățenii ca, în astfel de cazuri, să dea dovadă de implicare civică, dar totodată să nu uite să informeze și poliția.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram