Tragedia dublă într-o familie din localitatea Pelinei, Cahul. Un bărbat, în vârstă 45 de ani, a fost găsit fără suflare, cu semne de moarte violentă și îngropat în chiar în gospodăria fratelui său.

Dispariția bărbatului a fost semnalată chiar de mama acestuia la data de 22 martie. Femeia a declarat la poliție
că fiul acesteia a plecat într-o direcție necunoscută la 11 martie, aproximativ la orele 01.00, iar de atunci nu s-a întors acasă.

Joi, 5 martie, aproximativ la orele 11:00, polițiștii din Cahul au depistat într-o grădina din localitatea Pelinei cadavrul bărbatului anunțat dispărut, îngropat într-o gradină. Acesta avea pe corp semne de moarte violentă.

În urma măsurilor special de investigații, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 martie 2018, la domiciliul victimei, în urma unui conflict iscat între el şi fratele său de 47 ani, ultimul i-a aplicat fratelui o lovitură cu un cuțit de bucătărie în regiunea gâtului. În urma leziunilor corporale primite, bărbatul a decedat. Ulterior, bărbatul a îngropat cadavrul în gradina gospodăriei.

Suspectul și-a recunoscut vina și este reținut pe un termen de 72 ore.

Pe acest caz este pornită o cauză penală pentru omor intenționat. Bărbatul riscă până la 20 ani sau detenție pe viață.

La moment se petrec acţiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor comiterii infracţiunii şi acumulării bazei probatorii.