Un dansator profesionist a fost pus față în față cu o femeie în vârstă, fără a-i cunoaște talentul. Cei doi au fost puși în situația de a crea ceva împreună, iar rezultatul a fost unul uimitor.

MIKY este un coregraf și dansator profesionist, care de nouă ani și demonstrează talentul pe ringul de dans. Mihai este de opt ani pe scena de la Eurovision și are peste 500 de discipoli.

Odată ce s-a văzut față în față cu Larisa Bașcatova, acesta a început instruirea, doar că mare i-a fost mirarea când a văzut mișcările ei grațioase.

„A fost un șoc plăcut. Trebuie să poți să păstrezi această măiestrie până la așa o vârstă. Este ceva extraordinar. Mi-aș dori ca la vârsta dumneaei să pot și eu să mă mișc și să dansez atât de bine”, a menționat MIKY.

Laria Bașcatova este o balerină profesionistă, care a dansat în peste 500 de spectacole. Aceasta lucrează de 61 de ani la Teatrul de Operă și Balet și a fost decorată cu Ordinul Muncii.

„Mi-aș fi putut imagina că dumneaei a practicat baletul, pentru că are o postură foarte bună. Dar să presupun că ea continuă să-l practice, cu siguranță, nu”, a mai adăugat MIKY.

Video-urile realizate de 60plus au ca scop să surprindă şi să schimbe percepția publicului despre oamenii vârstnici prin ilustrarea situațiilor în care persoane de diferite vârste conlucrează armonios pentru a crea ceva neobişnuit.