Un cetățean moldovean, anunțat în căutare acum șapte ani de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de furt, a fost găsit la frontiera moldo-ucraineană. Polițiștii de frontieră l-au reținut în dimineața zilei de 6 aprilie curent, la aproximativ 500 metri de linia de frontieră.

Bărbatul a fost depistat în zona de frontieră de poliția de Frontieră Briceni. Acesta nu avea acte asupra sa și și-a justificat prezența prin faptul că efectua lucrări agricole. El a fost însoțit la Sector pentru legitimare, unde s-a depistat că este căutat de șapte ani de poliției.

Inspectorii au stabilit că bărbatul este un cetățean moldovean de 44 de ani, locuitor al sat. Grimăncăuți.El figura în baza de date ca anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Ciocana, din anul 2011. S-a constatat că în această perioadă de timp bărbatul s-a ascuns de organul de urmărire penală și de instanța de judecată.

La scurt timp, persoana a fost preluată de poliție pentru cercetările ulterioare și luarea măsurilor ce se impun în privința acesteia.