Directorul unei școlii primare din New Jersey, Vince Myers, a promis elevilor că va sărută un porc dacă copiii vor citi 10.000 de cărți într-un singur an. Elevii au depășit așteptările directorului și au citit cu 2.800 de cărți peste obiectivul propus.

Fiind nevoit să-și îndeplinească promisiunea, Myers a făcut un întreg spectacol și i-a reunit pe toți copii în sala de festivități a școlii. El a declarat că se va ține de cuvânt, va îndeplini promisiunea și v-a săruta un porcușor neo-zeelandez de trei luni de tip kun-kuni. Animalul a fost adus la școală de către un fermier local.

O astfel de motivație i-a venit în cap directorului atunci când, în ajunul începerii anului școlar, conducerea școlii a realizat o listă cu cărți pe care elevii trebuie să le citească în acest an. Potrivit lui, aceasta nu este prima dată când, pentru a motiva elevii, administrația recurge la o astfel de metodă originală.

Anterior, pentru executarea corectă a unei sarcini complexe, el le-a permis studenților să arunce în el cu o plăcintă. De asemenea, copii care au realizări academice bune sunt duși gratuit la patinoar.