/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Directorul unei școli din SUA a fost nevoit să sărute un purcel pentru că a pierdut un pariu

08 aprilie 2018, ora 19:20

Fiind nevoit să-și îndeplinească promisiunea, Myers a făcut un întreg spectacol și i-a reunit pe toți copii în sala de festivități a școlii. El a declarat că se va ține de cuvânt, va îndeplini promisiunea și v-a săruta un porcușor neo-zeelandez de trei luni de tip kun-kuni. Animalul a fost adus la școală de către un fermier local.

O astfel de motivație i-a venit în cap directorului atunci când, în ajunul începerii anului școlar, conducerea școlii a realizat o listă cu cărți pe care elevii trebuie să le citească în acest an. Potrivit lui, aceasta nu este prima dată când, pentru a motiva elevii, administrația recurge la o astfel de metodă originală.

Anterior, pentru executarea corectă a unei sarcini complexe, el le-a permis studenților să arunce în el cu o plăcintă. De asemenea, copii care au realizări academice bune sunt duși gratuit la patinoar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram