/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

A aruncat deșeuri în curtea blocului. Ce amendă va achita o locuitoare a Capitalei

missing
09 aprilie 2018, ora 15:08

Pe numele acesteia a fost perfectat un proces-verbal, fiindu-i aplicată cea mai mare amendă prevăzută de norma legală, 36 de unități convenționale, adică 1.800 de lei.

La această amendă s-au mai adăugat alți 900 de lei pentru înjurarea unui vecin care i-a făcut observații privind nerespectarea curățeniei în curte.

Nefiind de acord cu sancțiunile aplicate, persoana s-a adresat la instanța de judecată pentru a anula procesele-verbale ale agentului de poliție. Însă, atât Judecătoria Chișinău, cât și Curtea de Apel Chișinău a considerat că solicitarea depusă este neîntemeiată și tardivă.

Decizia luată de către Curtea de Apel este irevocabilă. Prin urmare, persoana trebuie să achite amendă în sumă de 2.700 de lei pentru acțiunile săvârșite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram