/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Sănătate la kilogram” - o nouă emisiune de lifestyle și weekend la TV8. Despre ce este vorba

09 aprilie 2018, ora 13:32

„Sănătate la kilogram” este o emisiune despre delicii culinare, rețete gustoase, bucate ce-ți lasă gura apă, sfaturi de la medici și specialiști în alimentație. De asemenea, prezentatorii vă vor îndemna să faceți mișcare – sport, dans, lupte, balet, patinaj, hipism, fitness și tot ce presupune viață activă.

În fiecare ediție, Valeria şi Igor vor avea invitaţi specialiști din diverse domenii şi vedete din Moldova. „Emisiunea a pornit dintr-o glumă, care până la urmă s-a materializat și reușește, la prima vedere, să transmită culoare și energie! Îmi doresc foarte mult să facem ziua de duminică mai plăcută și să aducem ceva nou și util telespectatorilor. „Sănătate la kilogram” va conține câteva rubrici bine definite, precum delicii gastronomice, sport și mișcare, neapărat sfaturile specialiștilor în domeniul sănătății și alimentației. Nu uităm nici de persoanele cunoscute de la noi care vor fi provocate, iar cu fiecare ediție provocările vor fi tot mai mari”, spune Valeria.

„Când am luat decizia de a lansa o emisiunea ne-am gândit ce putem oferi nou pe piața media și de aici a pornit totul. Ținând cont că suntem în Republica Moldova, iar majoritatea populației este ocupată în mare parte cu munca din gospodărie, iar la capitolul culinărie rămân la aceleași bucate cu care s-au obișnuit, noi am decis să propunem idei noi care să coloreze meniul, dar și să-l facă mai sănătos”, a completat Igor.

Emisiunea noastră este absolut pentru toată lumea, de la adolescenți până la persoanele în etate, pentru că, astfel, noi vrem ca și cei mai în vârstă să cunoască noi rețete culinare, să facă mișcare în condiții casnice, dar și să se amuze împreună cu noi de provocările pe care le pregătim persoanelor deja bine cunoscute. Ne dorim, în mod special, ca telespectatorii să asculte și să urmeze sfaturile specialiștilor, cu ajutorul cărora vom afla care sunt problemele, dar și ce alimente sunt benefice pentru fiecare dintre noi,” a mai subliniat Igor Grițco.

Prima ediție a emisiunii poate fi urmărită AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram