/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Află de la legendarul Andrew Rayel cum acesta mixează pasiunea pentru muzică cu antreprenoriatul

10 aprilie 2018, ora 15:20

Cine este speakerul?

Andrew Rayel este un producător și DJ din Republica Moldova, care inițial a lansat muzica sa pe Armanda Music. Andrew a fondat propria casă de discuri „inHarmony Music” la 22 septembrie 2017. Piesele lui Andrew sunt frecvent mixate de DJ și producători din întreaga lume, printre care Armin van Buuren, Tiesto, W & W, Dash Berlin, Hardwell și mulți alții.

În anul 2012, Rayel a fost clasat pe locul 77 în top 100 cei mai buni DJ din lume, în 2013,  a accedat până la locul 28, câștigând titlul de „the best climber„ în clasament. Urcarea sa în top a continuat în 2014, fiind clasat pe locul # 24. În 2015 el a fost clasat pe locul # 40, 2016 – # 65 și 2017 – # 79.

Primul album de studio al lui Andrew Rayel, “Find Your Harmony”, a fost lansat la 30 mai 2014. Cel de-al doilea album al lui Rayel, “Moments”, a fost lansat în mai 2017. Acest album a fost susținut de un turneu solo “Moments Tour”, care a constat în concerte desfășurate în întreaga SUA / America de Nord, Europa și Asia.

Dacă am reușit să-ți provocăm curiozitatea, grăbește-te să prinzi un bilet la eveniment: http://bit.ly/SG-AndrewRayel

Programul evenimentului:

18.00 Networking și pizza savuroasă. Vei cina cu membrii ai comunității de startupuri.

19.00 Fireside Chat. Aici vei avea ocazia de interacționa și de a afla totul despre experiența și viziunile lui Andrew Rayel.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să-ți faci prieteni noi, nu contacte.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs. Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Alătură-te și tu Startup Grind Chișinău și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startuperi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram