/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Dezvăluiri din biografia scrisă despre fosta actriță Meghan Markle. „Este o persoană calculată care vrea să ajungă „prinţesa Diana 2.0”

10 aprilie 2018, ora 20:56

În biografia “Meghan, A Hollywood Princess”, scrisă de celebrul Andrew Morton, acesta spune că fosta actriţă în vârstă de 36 de ani din serialul “Costume/ Suits” vrea să devină “prinţesa Diana 2.0”.

Markle, care este celebră şi pentru activităţile sale umanitare, este o persoană calculată şi foarte protectoare cu “brandul Meghan” şi dă la o parte oamenii din jurul ei pe măsură ce nu îi mai sunt de folos, potrivit unor persoane intervievate pentru această biografie, care va fi lansată pe piaţă joi.

Autorul biografiei, Andrew Morton, este şi cel care a scris volumul de succes “Diana: Her True Story”.

Morton detaliază în noua carte fascinaţia lui Markle pentru regretata mamă a prinţului Harry, decedată într-un accident de maşină în 1997. Potrivit biografiei, Markle s-a uitat cu ochii în lacrimi la funeraliile naţionale organizate pentru prinţesa Diana şi a vizionat de mai multe ori înregistrările de la nunta acesteia cu prinţul moştenitor Charles.

Prieteni de familie spun despre Markle că nu era fascinată doar de stilul Dianei, “ci şi de misiunile sale umanitare, văzând-o ca un model de viaţă”. Ninaki Priddy, care o cunoaşte din copilărie, spune despre Markle că era fascinată de familia regală şi îşi dorea să fie “prinţesa Diana 2.0.”

Morton spune că sunt inevitabile comparaţiile cu prinţesa, având în vedere strălucirea emanată şi activităţile umanitare desfăşurate, însă există o diferenţă crucială între timida Diana, care s-a căsătorit cu Charles la vârsta de 20 de ani, şi profesionista de la Hollywood în vârstă de 36 de ani.

“Într-un fel, doamna Markle, mereu aranjată pentru camerele de luat vederi, este femeia la care visa să devină Diana”, a scris Morton.

Potrivit biografiei, după ce a devenit o actriţă de succes, Markle a renunţat la vechile cunoştinţe – inclusiv la soţul ei, producătorul de film Trevor Engelson, care a ajutat-o în carieră – şi şi-a ales cu grijă noii prieteni.

Markle s-a căsătorit cu Engelson, cu care a avut o relaţie din 2004, în 2011, iar cei doi au divorţat în 2013, într-o perioadă în care Markle avea din ce în ce mai mult succes cu rolul avocatei Rachel Zane din serialul “Suits”.

Un prieten al lui Markle a declarat că ea a fost cea care a pus punct relaţiei şi că i-a trimis verigheta prin poştă înapoi lui Engelson.

Părinţii lui Markle s-au despărţit pe când aceasta avea doi ani şi au divorţat cinci ani mai târziu. Markle a mers la o şcoală privată, unde a demonstrat un puternic simţ a ceea ce înseamnă bine şi rău.

La vârsta de 11 ani, după ce a scris o scrisoare Procter & Gamble, criticând o reclamă a acesteia, compania a modificat promo-ul pentru a se referi la oameni în general, nu numai la femei.

Markle a făcut studii de teatru şi relaţii internaţionale la Northwestern University, apoi a lucrat ca intern la serviciul de presă al Ambasadei SUA în Argentina.

Potrivit noii biografii, strămoşii lui Markle, care este metisă, au fost şi feţe regale britanice (din partea tatălui, urmaş al regelui Robert I al Scoţiei, care a domnit între anii 1306 şi 1329) şi sclavi (din partea mamei, pe plantaţiile de bumbac din Georgia).

Morton concluzionează în cartea sa că Markle “va face ca monarhia britanică să fie mai relevantă pentru Anglia multiculturală”.

Înarmată cu o minte ascuţită, sofisticare, frumuseţe şi talent, Markle “va completa pe soţul ei şi augusta instituţie din care va face parte după căsătorie, aducând prospeţime, diversitate şi căldură pe coridoarele reci de la palatul Buckingham”.

Căsătoria prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie.

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, care au o relaţie din iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017, stau într-o casă de pe domeniul Kensington, unde locuiesc şi prinţul William, soţia acestuia şi cei doi copii ai lor.

Recent, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a fost botezată în Biserica anglicană, într-o ceremonie secretă, la care au asistat logodnicul ei şi câţiva membri ai familiei acestuia. Convertirea la acest rit era necesară înainte de căsătoria cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Regina este, printre altele, şi şef al Bisericii anglicane. Markle, care era protestantă, a primit confirmarea imediat după botez.

Pe 14 martie, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a dat consimţământul formal pentru căsătoria prinţului Harry. “Îmi dau consimţământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle”, a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

Potrivit legii britanice, persoanele care figurează între primii şase moştenitori în ordinea de succesiune la tron trebuie să obţină consimţământul formal al reginei înainte de căsătorie. În prezent, prinţul Harry este al cincilea în ordinea de succesiune, după tatăl său, prinţul Charles, fratele său, prinţul William, şi copiii pe care acesta îi are cu ducesa Catherine, prinţul George, respectiv prinţesa Charlotte. După ce se va naşte cel de-al treilea copil al prinţului William, în aprilie, prinţul Harry va ocupa locul al şaselea în ordinea de succesiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram