/VIDEO/ Crimă dublă la Ungheni. Doi adolescenți au fost omorâți și îngropați într-o pădure

10 aprilie 2018, ora 17:15

Potrivit poliției din raionul Ungheni, între victime și bănuiți s-ar fi iscat o ceartă, iar la scurt timp aceasta s-a soldat cu omor. Imediat după ce au comis fapta, suspecții au luat cadavrele și le-au îngropat în pădure, iar corpurile neânsufleţite ale tinerilor au fost descoperite chiar de Paşte de către poliţişti după ce rudele ar fi alertat oameni legii despre dispariția celor doi.

„La opt aprilie aproximativ la ora 19:00 în fâșia forestieră a satului Cetireni de către polițiștii Inspectoratului de Poliție, Ungheni au fost depistate îngropate cadavrele a doi minori de 15 și 17 ani locuitori ai satului Cetireni. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că crim a avut loc la data de trei aprilie, iar suspecții bănuiți de comiterea omorului la moment sunt plecați în Federația Rusă,” a declarat pentru TV8 Tatiana Soloțcaia, ofițer de presă IP Ungheni.

Pe acest caz a fost deschisă o cauză penală, iar dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă 20 de ani de pușcărie s-au chiar detenție pe viață.

Reporter: Carolina Russu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram