Tragedie în raionul Ungheni doi minori în vârstă de 15 și 17 ani din satul Cetireni au fost omorîți și îngropați într-o pădure din apropierea localității. Grozăvia a avut loc pe dată de 3 aprilie și a fost comisă de către doi amici de-ai victimelor, care la scurt timp după crima săvârșită ar fi fugit în Rusia.

Potrivit poliției din raionul Ungheni, între victime și bănuiți s-ar fi iscat o ceartă, iar la scurt timp aceasta s-a soldat cu omor. Imediat după ce au comis fapta, suspecții au luat cadavrele și le-au îngropat în pădure, iar corpurile neânsufleţite ale tinerilor au fost descoperite chiar de Paşte de către poliţişti după ce rudele ar fi alertat oameni legii despre dispariția celor doi.

„La opt aprilie aproximativ la ora 19:00 în fâșia forestieră a satului Cetireni de către polițiștii Inspectoratului de Poliție, Ungheni au fost depistate îngropate cadavrele a doi minori de 15 și 17 ani locuitori ai satului Cetireni. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că crim a avut loc la data de trei aprilie, iar suspecții bănuiți de comiterea omorului la moment sunt plecați în Federația Rusă,” a declarat pentru TV8 Tatiana Soloțcaia, ofițer de presă IP Ungheni.

Pe acest caz a fost deschisă o cauză penală, iar dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă 20 de ani de pușcărie s-au chiar detenție pe viață.

Reporter: Carolina Russu