Își împletește pulovere originale cu cele mai cunoscute monumente pe care le vizitează. Este povestea unui bărbat de 43 de ani, pasiunea căruia pentru tricotat l-a făcut noua senzație a Internetului. A croșetat de unul singur mai mult de 100 de pulovere, toate după propriul design, și nu se oprește aici.

„Poți să împletești orice vrei, iar eu folosesc ață care se aseamănă cu lucruri din viața reală”, spune Sam Barsky.

Numele lui este Sam Barsky și spune că a început să croșeteze după ce a abandonat studiile prin care urma să devină asistent medical. Din ziua în care a învățat tehnica de împletit de la niște femei care vindeau ață la un târg second-hand, a decis să-și dedice viața noii sale pasiuni. Pe canalul său de Youtube, Sam îi învață și pe alții să împletească, participă la ateliere și continuă să călătorească, în căutarea inspirației.

„Mi s-a spus că am inspirat oameni. Acesta este unul dintre lucrurile care mă bucură mereu, să știu că cineva a luat andrelele în mână doar pentru că a fost inspirat de ceea ce fac”, a menționat Sam Barsky.

Sam a creat peste 120 pulovere în ultimii 18 ani, pe care a reprodus mai multe atracții turistice precum Turnul Eiffel, Cascada Niagara sau zidul Ierusalimului.