/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Proiect turistic promovat la Stockholm. 35 de suedezi vor veni să descopere valorile culturale și vinicole ale Moldovei

missing
11 aprilie 2018, ora 15:13

Potrivit proiectului, în perioada 17 – 21 mai curent, primii 35 de cetățeni suedezi vor veni în Republica Moldova, având posibilitatea de a vizita mai multe mănăstiri, cetăți, vinării din țară, precum și alte destinații turistice.

În scopul popularizării proiectului, Ambasada Republicii Moldova din Suedia în colaborare cu Consulatul Onorific a organizat o reuniune de promovare a relațiilor moldo-suedeze, itinerarelor turistice, culturii și tradițiilor naționale, la care au participat reprezentanții mediului de afaceri și asociativ, jurnaliști, membri ai „Rotary Club” și structurilor de consultanță guvernamentală din Suedia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram