/VIDEO/ Spălau banii furați din bancomate europene. Șase moldoveni și un sirian riscă până la 15 ani de închisoare

12 aprilie 2018, ora 15:15

Potrivit procurorilor, cei șapte bărbați furau banii din bancomatele și terminalele de plată din Europa și îi aduceau în Moldova prin contrabandă. Iar pentru că bancnotele erau vopsite cu cerneală de protecție, indivizii îi spălau într-o soluție creată de tânărul sirian, care este fost student la medicină.

Potrivit circumstanțelor cauzei penale, membrii grupului criminal ar fi introdus în țară peste 17 mii de euro, bani sustrași de pe teritoriul Uniunii Europene.

Suspecții au vârste cuprinse între 20 și 42 de ani. Fiecare membru al grupării avea rolul său bine definit. Doi din ei participau la spargerea bancomatelor, alții aduceau banii în țară. Tânărul sirian pregătea soluția specială, cineva spăla banii, iar alții ștergeau urmele.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă până la 15 de ani de închisoare

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram