/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Un italian din Chișinău a ridicat publicul în picioare la „Românii au talent”. Povestea sa uluitoare de viață

missing
14 aprilie 2018, ora 07:02

Povestea care l-a adus în Moldova este una plină de dramă. A ajuns în țara noastră din cauza unei femeie. La începutul anilor 2000 și-a cunoscut soția, iar în 2008 cei doi deveneau părinți în Moldova. „Până în 2012 totul a fost perfect, până când l-am primit în casă pe un prieten italian care mi-a distrus familia. A fugit cu soția în Italia și mi-a furat copilul. Micuțul a fost căutat de poliție timp de opt luni. El mi-a cerut atunci 50 de mii de euro ca să-l las în pace. Cu greu, dar am reușit până la urmă să recuperez copilul. Și de atunci, de trei ani și jumătate, copilul trăiește cu mine și am grijă de dânsul. E cel mai frumos lucru din viața mea”, a povestit Mario.

Suține este moldo-italian. Se ocupă cu businessul și își ajută conaționalii italieni care vin în Moldova să-și deschidă afaceri. Pasiunea pentru muzică o are de mult timp, dar talentul l-a descoperit acum trei, patru ani, când întâmplător l-a cunoscut pe profesorul Vdovicenco Valerii, care i-a spus că are o voce foarte interesantă.

Jurații au rămas impresionați de prestația acestuia.

Este o melodie foarte grea, dar ai dus-o la bun sfârșit cu mici scăpări. Contează că ai toate calitățile ca să fii pe scenă”, i-a spus Andra.

Mihala Rădulescu s-a arătat plăcut surprinsă de a văzut în scenă. „Ai avut o apariție neașteptată și ai atins acolo niște note. Mario este poveste inversă – italianul care a decis să se stabilească în Republica Moldova, la Chișinău, și care a avut curajul să arate că știe să facă și altceva decât afaceri. Are o voce impresionantă care îți rămâne în minte. O voce de italiano-vreo, iar eu una tare aș vrea să-l mai ascult pe Mario cum cântă”, a specificat jurata.

Nu contează la ce vârstă faci gestul acesta, cert este că-l faci. De câte ori văd un om la șase ani, 20, 30, 40, 60 sau 70 de ani – atunci emisiunea aceasta și-a atins scopul. Dacă cânți așa răgușit și răcit, atunci sunt curios să văd cum cânți când tu crezi că ești ok cu vocea”, a subliniat Florin Călinescu.

Întrebat ce va face cu cei 120.000 de euro care ar putea să-i câștige la Românii au Talent, italianul a declarat că îi va dona copiilor săraci din Moldova.

Cu patru de „DA”, Mario Caporaso merge în etapa următoare a competiției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram