/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

Doi moldoveni sunt suspectați că ar fi jefuit și omorât un bărbat în suburbia Parisului

missing
15 aprilie 2018, ora 22:05

După ce fratele său nu a putut intra în contact cu bărbatul, acesta a chemat lăcătușul ca să deschidă ușa apartamentului aflat în centrul administrativ al cantonului Bagnolet.

Sursa menționează faptul că, în aceste apartamente au fost efectuate de curând reparații, iar Dahan a angajat pentru lucrări doi muncitori din Moldova.

Poliția suspectează că evreul a fost ucis ca urmare a unui jaf. Se presupune că nelegiuirea a fost făcută de cei doi rezidenți ai Moldovei. Unul dintre ei a fost reținut. Oamenii legii sunt în căutarea și celui de-al al doilea suspect.

Alarma privind dispariția bărbatului a fost dată de soția sa, care este însărcinată. Aceasta i-a cerut fratelui victimei să-l caute pe soțul ei, după ce acesta nu s-a întors acasă.

Forțele de ordine franceze au menționat că a dispărut și mașina bărbatului și mai multe ceasuri de mână scumpe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram