O tânără de doar 18 ani a fost desemnată „Miss Rusia 2018”. Concursul de frumusețe s-a desfășurat în acest weekend la Moscova. Câștigătoarea concursului este Yuliya Polyakikhina, originară din regiunea Ciuvashia. Tânăra a reușit să se facă remarcată atât prin frumusețe, cât și prin inteligență.

Fata a primit o coroană din aur alb cu diamante, rubine, safire și perle, trei milioane de ruble și o mașină Hyundai Solaris. Ea va avea dreptul să reprezinte Rusia la concursurile Miss World și Miss Univers.

Potrivit informațiilor de pe site-ul concursului, Polyakikhina s-a născut și a crescut în Cheboksary, absolvind școala cu medalie de aur în 2017, iar acum se pregătește să intre universitate. Acesta își dorește foarte mult să ajungă la Facultatea de Jurnalism.

În plus, aceasta a practicat mai bine de opt ani fitness-aerobică și a făcut parte din echipa națională a regiunii Chuvashia. Cartea preferată a Juliei este „Flori pentru Algernon” scrisă Daniel Keyes, iar filmul său preferat este „Interstellar”.