/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În orașul Cimișlia va avea loc o paradă de flori. Când și unde o poți vizita

15 aprilie 2018, ora 09:30

Expoziţia-Târg „Parada Florilor”, organizată de Consiliul Raional Cimișlia, este dedicată promovării și susținerii crescătorilor de flori și are ca scop identificarea perspectivelor de dezvoltare și comercializare a plantelor ornamentale

Măsura va include expoziţii de flori, arbuşti şi arbori decorativi, material seminicer, produse gastronomice florale, tradiţionale, expoziţii de artizanat şi textile ale meşterilor populari cu aspect floral, utilaje şi echipament destinat culturilor florale, demonstraţii master-class în îngrijirea florilor şi concursuri tematice. Vizitatorii se vor alege cu premii frumoase de la concursurile tematice.

Organizatorii garantează buna dispoziție și un spectacol muzical de excepție, cu artiști şi colective artistice din ţară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram