Duminică, 22 aprilie 2018, începând cu ora 10.00, în centrul de reședință al Regiunii Sud - oraşul Cimişlia, se va desfăşura cea de-a V-a ediţie a Expoziţiei-Târg „Parada Florilor". La eveniment vor participa cultivatorii de flori şi plante decorative din întreaga ţară.

Expoziţia-Târg „Parada Florilor”, organizată de Consiliul Raional Cimișlia, este dedicată promovării și susținerii crescătorilor de flori și are ca scop identificarea perspectivelor de dezvoltare și comercializare a plantelor ornamentale

Măsura va include expoziţii de flori, arbuşti şi arbori decorativi, material seminicer, produse gastronomice florale, tradiţionale, expoziţii de artizanat şi textile ale meşterilor populari cu aspect floral, utilaje şi echipament destinat culturilor florale, demonstraţii master-class în îngrijirea florilor şi concursuri tematice. Vizitatorii se vor alege cu premii frumoase de la concursurile tematice.

Organizatorii garantează buna dispoziție și un spectacol muzical de excepție, cu artiști şi colective artistice din ţară.