/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Australia: Sute de pompieri luptă cu un incendiu care amenință suburbiile din Sydney

missing
15 aprilie 2018, ora 17:43

Vremea din ultimul timp a fost neobişnuit de călduroasă în Australia. Vântul puternic a împins flăcările către suburbii.

Pasagerii unui tren au filmat cum focul a cuprins zonele rurale; imagini dramatice arătau împrejurimile cuprinse de flăcări şi fum gros.

Aproximativ 2.500 de hectare au ars, conform pompierilor. Peste 70 de autospeciale de pompieri sunt staționate pe drumurile care separă pădurile de case în timp ce elicopterele aruncau apă peste flăcări.

Prim-ministrul Malcolm Turnbull a lăudat intervenţia serviciilor de urgenţă.

„Este neobişnuit de cald şi evident, acesta este un motiv de îngrijorare dar trebuie să facem faţă celor mai grele provocări care vin de la Mama Natură iar în astfel de situaţii iese la iveală spiritul australienilor”, a declarat el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram