/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ UPDATE. Minoră de șapte ani din Slobozia a fost găsită

missing
16 aprilie 2018, ora 12:58

UPDATE 12:53 Fetița de șapte ani a fost găsită. Tatiana se afla la una dintre prietenele sale, care locuia în celălalt capăt al satului. Minora a plecat duminică spre ea și a decis să înnopteze fără a-și anunța părinții.

Potrivit poliției din Slobozia, minora – Tatiana Voronina a plecat duminică, 15 aprilie, în jurul orei 14:00 de acasă și nu s-a mai întors, iar până în acest moment nu se cunoaște nimic despre locul aflării acesteia.

Când a părăsit fetița domiciliul era îmbrăcată într-un maiou albastru, șorți de culoare ros și încălțată în adidași roz.

Dacă cunoaște detalii despre fetița din imagine sunteți rugați să sunați la numerele de telefon: 102, 112, sau (533) 8-15-29.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram