/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

New York: Un cunoscut avocat american s-a sinucis pentru a denunţa poluarea planetei

missing
17 aprilie 2018, ora 12:11

Potrivit cotidianului The New York Times, care a citat Poliţia americană, David Buckel s-a sinucis dându-şi foc în parcul Prospeck din Brooklyn sâmbătă dimineaţă, după ce a trimis prin e-mail o scrisoare de adio mai multor companii mass-media americane.

„Poluarea ne devastează planeta şi răspândeşte instabilitate prin aer, sol, apă şi meteo. Cei mai mulţi dintre oamenii de pe planetă respiră acum un aer devenit insalubru din cauza carburanţilor fosili şi, în consecinţă, mulţi vor muri prematur – moartea mea prematură provocată de un carburant fosil reflectă lucrurile negative pe care suntem pe cale să ni le provocăm noi înşine”, a denunţat activistul american.

Potrivit prietenilor lui David Buckel, citaţi de The New York Times, avocatul a început să fie pasionat de apărarea mediului înconjurător după plecarea sa din echipa de la Lambda Legal, o organizație care apără drepturile civile ale comunității LGBT.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram