/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Curtea de Apel a menținut mandatul de arest pe numele avocatei Ana Ursachi

missing
17 aprilie 2018, ora 17:58

După ședință atât avocații cât și procurorul nu au vrut să ofere comentarii. Acuzatorul a menționat doar că urmează să decidă dacă va cere ca Ana Ursachi sa fie anunțată în căutare internațională. Acesta vrea, mai întâi, să studieze hotărârea integrală a Curții de Apel.

Pe de altă parte, Ana Ursachi a declarat pentru TV8 că se aștepta la o asemenea decizie și că, în prezent, se pregătește să-și apere drepturile la CEDO.

„De la ședința de azi nu mă așteptam nimic, cu excepția înregistrări audio și a procesului verbal a ședinței care, de rând cu toate actele acumulate în acest dosar mă vor ajuta, în sfârșit să merg la CEDO”, a menționat avocata Ana Ursachi.

Ana Ursachi s-a pomenit cu un dosar penal la sfârșitul anului 2016. Asta după ce procurorii au reluat urmărirea într-o cauză pornită în 1997, în care era suspectată de complicitate la un omor. Avocata respinge toate acuzațiile și spune că dosarul este fabricat din cauza implicării sale în mai multe dosare de rezonanță. În prezent Ana Ursachi se află într-o țară din Europa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram