/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Wi-fi gratuit în UE! 8.000 de orașe europene vor avea internet în spații publice până în 2020

missing
17 aprilie 2018, ora 17:44

„Propunem astăzi să echipăm fiecare sat și oraș european cu Internet wireless pe gratis în centrele vieții publice până în 2020,” susține Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene.

120 de milioane de euro au fost puși de-o parte pentru a finanța echipamentele de wifi ce vor fi oferite gratuit pentru 8000 de orașe din statele membre ale Uniunii Europene. Municipalitățile pot aplica, începând cu mijlocul lunii mai, pentru vouchere în valoare de 15 000 de euro, iar fiecare țară participantă va primi cel puțin 15 vouchere. Rețelele de wifi lansate în cadrul acestui proiect vor fi fără plată, fără publicitate și fără colectarea datelor personale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram