/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Munteanu, aplaudat de partid. Realizarea promisiunilor ar costa două miliarde de euro

18 aprilie 2018, ora 19:12

Liberalii, în frunte cu Mihai Ghimpu, s-au adunat în fața primăriei, unde au ținut discursuri în susținerea lui Valeriu Munteanu. A venit la eveniment chiar și fosta profesoară a acestuia.

Vreau să vă mărturisesc după 20 de ani de la absolvire că este mândria mea”, a declarat fost profesoară a lui Munteanu.

Și fostul primar Dorin Chirtoacă a avut doar cuvinte de laudă. Nu a ezitat să vorbească despre dosarul parcărilor cu plată, în care este cercetat penal. A dat de înțeles că este gata să revină cu noi forțe la alegerile parlamentare.

Este timpul să merg mai departe – Parlament, Guvern, Președinție”, a declarat Dorin Chirtoacă, ex-primar de Chișinău.

Dacă va fi primar, Valeriu Munteanu spune că va transforma Chișinăul într-o capitală europeană și va atrage investiții străine. Vrea ca poliția locală să fie subordonată primarului, și nu Guvernului, și să aducă în proprietatea Primăriei Aeroportul Internațional Chișinău, concesionat în 2013.

Voi iniția pe cele mai durute și pe cele mai importante…referendumuri. Și primul subiect sunt finanțele publice locale care trebuie să rămână la Chișinău”, a declarat Munteanu.

Pentru a realiza toate acțiunile incluse în programul său, pe o perioadă de cinci ani, Munteanu spune că ar avea nevoie de două miliarde de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram