/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cel mai cunoscut expert în marketingul online din România Călin Biriș, revine la Chișinău

missing
20 aprilie 2018, ora 20:21

Călin Biriș va dezvălui de la A la Z cei mai importanți pași pentru dezvoltarea unei strategii eficiente de email marketing și îi va învăța pe participanții la conferință să pună în practică anumite acțiuni de marketing, folosind cele mai eficiente instrumente digitale.

Cu o experiență de peste 9 ani în marketing și business, Călin Biriș a organizat până în prezent peste 100 de ateliere tematice și a susținut mii de antreprenori și specialiști să-și îmbunătățească abilitățile în marketingul digital. Expertul este actualmente partener senior de afaceri în cadrul agenției Loopaa Marcom.

Conferința regională de scară largă Rockit Moldova a reunit pe parcursul celor 4 ani de la lansare peste 50 de experți de top în marketing, creativitate și tehnologii inovaționale. În baza unui studiu, conferința a fost recunoscută drept cel mai bine organizat și util eveniment din Republica Moldova, iar oportunitățile legate de inovațiile în domeniul tehnologiei și creativității sunt un argument în plus de a ramâne în țară pentru 48% din respondenți.

Mai multe detalii și informații poți găsi pe www.rockit.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram