/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Revista Time nu l-a inclus pe Putin în top-ul celor mai influenți oameni din lume din 2018

missing
20 aprilie 2018, ora 17:07

În noua listă la categoria „Lideri” sunt incluși președintele Statelor Unite Donald Trump, prințul britanic Harry și logodnica lui Megan Markle, președintele Consiliului de Stat al Coreii de Nord Kim Jong-un, șeful Republicii Populare Chineze Xi Jinping, președintele Franței Emmanuelle Macron, primarul Londrei Sadik Khan, prim-ministrul Canadei Justin Trudeau, procuror special al SUA care investighează pretinsa interferență a Rusiei în alegeri, Robert Muller și alții.

Lista tradițional este împărțită în mai multe categorii. Astfel, pe lângă „Liderii” sunt și categorii pentru: „Idoli”, „Artiști”, „Inovatori”, „Titani” și „Icons”.

La categoria „Inovatori” a fost inclus biochimistul american și astronautul NASA Peggy Whitson, snowboardera american și campioana olimpică în Pyeongchang Chloe Kim și scriitoarea Jasmine Ward. În lista celor mai importanți artiști au intrat directorul mexican Guillermo del Toro, actrițele americane Greta Gerwig, Roseanne Barr și Lina Waite și realizatorul de televiziune Jimmy Kimmel. La categoria „Icons” Time a inclus-o pe cântăreață Rihanna, patinatorul american Adam Rippon, cântăreață americană Kesha și activista Tarana Burke. În lista titanilor au intrat jucătorul american de baschet Kevin Durant, Ilon Mask și omul de afaceri Adam Neumann.

Putin a fost inclus în lista celor mai influenți lideri timp de patru ani consecutiv – între 2014 și 2017. De asemenea, a fost inclus în acest top în 2002 și 2008.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram