/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ ULTIMA ORĂ! Cunoscutul DJ suedez Avicii a murit la doar 28 de ani

20 aprilie 2018, ora 20:45

„Este o durere profundă să anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut și sub numele de Avicii. A murit în Muscat, Oman, vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și vă rugăm să respectași nevoie acestora de confidențialitate în acest moment. Nu vor fi făcute alte declarații”, au anunțat apropiații printr-un comunicat.

Avicii a readus în prim plan muzica dance-electronică în Statele Unite. În 2011 a debutat cu megahit-ul “Levels”, iar de atunci a lansat piese cunoscute de publicul larg, precum “Wake Me Up”, “Hey Brother”, “You Make Me” şi “Waiting For Love”.

Studiomode ?

A post shared by Avicii (@avicii) on

A lansat două albume de studio, unul în 2013, iar altul în 2016. Avicii a fost, de asemenea, votat pe locul 3 în Topul anual al revistei DJ Magazine în 2012, iar în 2013 a primit două nominalizări la premiile Grammy.

Muzicianul a decis ca 2016 să reprezinte “ultimul turneu și ultimele show-uri” ale sale, după cum a scris într-o scrisoare adresată fanilor, publicată pe site-ul său, în care menționează și numărul său de telefon.

Tim Bergling, cu numele de scenă Avicii, și-a motivat decizia prin dorința de a face “mai multe” lucruri în viață.

A lucrat cu Madonna, Coldplay sau David Guetta și a urcat de două ori pe locul al treilea printre cei mai buni DJ din lume, în 2012 și 2013, potrivit “DJ Magazine”.

În 2014, a dat semne de oboseală și a anulat concerte, explicând că nu se refăcuse după o operație de apendicită, iar în 2015, a anulat reprezentanții invocând nevoia unei “meritate pauze”.

Avicii include în scrisoarea deschisă și mulțumiri la adresa fanilor, menționând că ”gândurile și ideile” lor despre muzică l-au ajutat să evolueze.

Being in the studio for me is being home.

A post shared by Avicii (@avicii) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram