/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Silvia Radu va renunța miercuri la funcția de primar interimar al Capitalei

missing
24 aprilie 2018, ora 21:00

De mâine, va trebui să mă suspend din funcția de Primar General Interimar și să intru în campanie. La ora 8 o să fac toate demersurile juridice necesare, iar la ora 10, voi susține o conferință de presă, la sediul meu de campanie din strada 31 august 1989 nr. 139”, a scris Radu pe pagina sa de facebook.

Amintim că, pe 20 mai la Chișinău, dar și în alte șase localități vor avea loc alegeri locale noi. Pentru fotoliul de primar al Capitalei au fost înregistrați 12 candidați. Totodată, Andrei Munteanu din partea partidului Societății Progresiste a depus actele la CECE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram