/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Descoperire dezgustătoare! Un consumator a găsit în pâine un șoarece mort. Reacția celor de la Franzeluța

missing
24 aprilie 2018, ora 19:00

Imaginile dezgustătoare cu animalul în bucata de pâine au fost postate de un bărbat pe o rețea de socializare. Acesta scrie că, recent, și-a vizitat părinții – acolo a și făcut pozele, pâinea fiind cumpărată de tatăl său. „Fie pâinea cât de rea, tot cu șoareci în țara mea”, a comentat tânărul pe Facebook. Cazul a ajuns în vizorul responsabililor de la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

„Plângerea lui a fost redirecționată la Direcția municipală siguranța alimentelor Chișinău. La moment, inspectorii inspectează cazul”, a menționat Serghei Sârghi, șef direcția de supraveghere, ANSA.

Pe de altă parte, reprezentanții companiei de panificație susțin că a fost inițiată o anchetă internă în legătură cu acest caz, dar exclud posibilitatea ca șoarecele să fi ajuns în pâine. Ei spun că cineva a făcut asta intenționat, pentru a denigra instituția.

„Este exclusă apariția oricăror obiecte străine, nemaivorbind de ceea ce ați specificat dvs în procesul tehnologic. Efectuăm o anchetă internă și o să vedem”, a declarat Lilian Zaporojan, director comercial Franzeluța.

Acesta nu este unicul caz când consumatorii denunță astfel de situații. Anterior, o femeie a găsit excremente de șoarece într-o pâine, cumpărată dintr-un magazin din Chișinău. Din imagini se vede cum bucățile feliate de pâine ar fi „contaminate” cu excremente de șoareci.

Foto: Marin Domente

Foto: Marin Domente

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram