/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Îmbrățișări politice. Macron si Trump s-au îmbrățișat și pupat aproape încontinuu

missing
26 aprilie 2018, ora 17:10

Relația specială dintre preşedinții francez şi american a stârnit numeroase reacții din partea internauților, iar jurnaliștii au făcut haz pe seama interacţiunii fizice dintre cei doi oficiali. Ciudatul episod în timpul căruia, în Biroul Oval şi în faţa camerelor de filmat, preşedintele american s-a apucat să scuture firele de mătreaţă de pe costumul invitatului său francez a suscitat de asemenea multe comentarii, semnificaţia acestui gest dând naştere unei multitudini de interpretări.

„Noi chiar avem relații speciale. Chiar am să îl ajut să de-a la o parte un pic de mătreață de pe sacou. Trebuie să-l facem perfect. El este perfect”, a spus Trump.

Emmanuel Macron se află într-o vizită oficială la Washington. Scopul vizitei a fost de a-l convinge pe Donald Trump, să nu arunce în aer înţelegerea semnată acum trei ani privind acordul nuclear cu Iran.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram