/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ INNA a lansat o piesă împreună cu moldoveanul de la The Motans. Urmărește videoclipul „Pentru că”

26 aprilie 2018, ora 21:30

„Pentru că” este o piesă de dragoste sinceră, sensibilă, compusă de INNA, The Motans (Denis Roabeș), Marco&Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac) și produsă de ei, “resposansibili” de cele mai mari hituri ale INNEI “Sun is Up”, “Hot”, “Yalla” etc.

Videoclipul piesei “Pentru că” a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan) cu care cei doi artiști au mai colaborat pentru “Nirvana”, respectiv “Drama Queen”, “Jackpot”, “Lilith” și “Friendzone”. Producția video a fost realizată de Loops Production.

„Mă bucur să colaborez din nou cu The Motans, este un artist extraordinar, talentat și sper că această piesă pe care am compus-o împreună să vă bucure și să vă facă să iubiți sincer”, a spus INNA.

„De fiecare dată o plăcere să lucrez cu INNA. Pentru că… iubim muzica”, a declarat The Motans.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram