/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Promite un Chișinău verde. Victor Strătilă readuce în discuție problema râului Nistru

missing
26 aprilie 2018, ora 16:29

Candidatul verzilor a spus că orașul se sufocă din cauza clădirilor construite haotic și din lipsa spațiilor verzi și a parcurilor. Strătilă promite că va construi o centură a Chișinăului pentru a reduce fluxul de transport și, respectiv, poluarea în Chișinău.

„Se fac construcții pe terenurile de joacă a copiilor, pe terenurile parcurilor, pe terenurile scuarelor și orașul se sufocă”, susține Victor Strătilă, candidat PVE.

Despre campania de salubrizare anunțată recent de un partid cu putere de decizie, Victor Strătilă a spus că este o încercare de a devia atenția de la problema râului Nistru, pe cursul căruia Ucraina intenționează să construiască un lanț de hidrocentrale, iar aceasta, spune el, va lăsa Chișinăul fără apă.

„Problema apei pentru municipiul Chișinău și asta trebuie să fie problema partidului care conduce țara pentru că în viitorul apropiat ne vom trezi că stația de pompare de pe Nistru va pompa numai nămol pentru Chișinău și acela toxic”, a adăugat Strătilă.

Alegerile locale în municipiile Chișinău și Bălți vor avea loc pe 20 mai. Pentru fotoliul de primar al capitalei luptă 12 candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram