/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Grăbiți-vă! Mai aveți două zile pentru a depune la FISC declarația privind impozitul pe venit

missing
29 aprilie 2018, ora 13:39

Astfel, persoanele fizice cetățeni și cetățeni străini sau apatrizi care au obținut statutul de rezident al Republicii Moldova (se află pe teritoriul Republicii Moldova mai mult de 183 de zile), se pot achita de respectiva obligațiune în timp de aproape o săptămână.

Pentru a facilita depunerea declarațiilor și a se conforma posibilităților contribuabililor, Serviciul Fiscal de Stat a stabilit orarul orelor de muncă după cum urmează:

  • 30 aprilie 2018 – de la 08:00 până la 15:00;
  • 2 mai 2018 –  de la 08:00 până la 19:00.

Totodată, FISC-ul reamintește că persoanele fizice au posibilitatea de a depune Declarația atât pe suport de hârtie în cadrul direcțiilor deservire fiscală, cât și în formă electronică.

Pentru a prezenta Declarația în mod electronic este necesar ca persoana fizică să dețină semnătură electronică sau mobilă, iar la autentificarea pe portalul www.servicii.fisc.md prin intermediul serviciului guvernamental MPass, obține acces, în mod automat, la toate serviciile fiscale electronice, fără necesitatea încheierii unor acte suplimentare.

Aici puteți vizualiza instruirea video privind modul de completare a decarației CET15:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram