Șase persoane cu vârste cuprinse între 20 și 37 de ani au fost internate la Spitalul de Urgență după ce trei mașini de taxi și un BMW sau ciocnit violent noaptea trecută la intersecția străzilor Alecu Russo și Nicolae Dimo din sectorul Râșcani al capitalei. Și astăzi, la fața locului, mai erau fragmente ale mașinilor implicate în accident.

Accidentul a avut loc la miezul nopții. Potrivit poliției, șoferul BMW-ului, în vârstă de 20 de ani și doi pasageri ai acestuia, precum și un taximetrist de 37 de ani și pasagerii săi au suferit traumatisme și au fost transportați la Ugență.

„Acum sunt internați în secțiile de profil, iar doi dintre aceștia fiind în stare mai gravă. Un bărbat a suferit o contuzie cerebrală fiind internat în secția terapie intensivă, iar cel de-al doilea a suferit o comoție cerebrală și a fost internat în secția reanimare”, susține Cristina Gorea, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Unul dintre pacienți a fost internat în secția de neurochirurgie. Tânărul de 23 de ani se află sub supravegherea medicilor.

„Este internat, este examinat din toate punctele de vedere. Este vorba de o comoție cerebrală, iar starea la moment este în afara oricărui pericol”, menționează Ion Marina, medic neurochirurg.

Contactat de TV8, ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului: „Urmează să fie examinate imaginile de pe camerele de supraveghere din preajmă și se așteaptă și expertiza medico-legală pentru a stabili cu ce leziuni s-au ales persoanele care au fost transportate la spitalul de urgență după care va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare”.

În cazul leziunilor ușoare, șoferul care va fi găsit vinovat riscă 6 puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei, iar în cazul leziunilor medii sau grave – șoferul vinovat riscă dosar penal.

Reporter: Carolina Russu
Operator: Oleg Cozlov

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!